Vi kan og vil …

Hos I-klima A/S tilbyder vi gennemarbejdede ventilations- og indeklimaløsninger, hvor der er taget højde for alle elementer i projekterne. Vi leverer full-service fra start til slut, og vi benytter branchens bedste materialer og teknologier. Vi ønsker kunderelationer funderet på tillid og værdiskabelse, og derfor etablerer og servicerer vi anlæg i parløb med vores kunder.

Vores medarbejderes kompetencer styrkes gennem målrettet uddannelse og opdatering af viden om ventilation og indendørs komfort. Hos I-klima uddanner vi lærlinge i faget, og vi udfører entrepriser og servicearbejde efter danske overenskomster.

Vi vil kendes på kvalitet, ordentlighed og faglig stolthed. Som kunde vil du også møde en uhøjtidelig samarbejdspartner, som altid er parat med opdateret viden om indeklima – og et godt tilbud på opgaven! 

 

Naturperlen i Thy

Nationalparkcenter Thy er Danmarks første nationalparkcenter, og det er opført i kystnære omgivelser lige i udkanten af den historiske fiskerby Nr. Vorupør. Centret, der blev officielt indviet af Dronning Margrethe i august 2021, er tegnet og udarbejdet af LOOP architects i samarbejde med LB Consult, SLA og Coast.

I-Klima A/S har stået for detailprojektering og installation af ventillationsanlægget i den smukke bygning, hvor nationalparkcentrets pedel, Flemming Stignæs, har ansvaret for den daglige drift:

     – Vi har været virkelig tilfredse med ventilationssystemet, som har fungeret helt uden ”begynderfejl” siden vi slog dørene op, fortæller Flemming Stignæs. Den store bygning ligger i et rigtig barsk klima med masser af salt og sand, og så har vi jo rigtig mange besøgende, som har krav på en god oplevelse i korrekt ventilerede rum.

     – Ventilationsanlægget serviceres af I-Klima, mens vi selv håndterer anlægget i det daglige. Det er nemt og enkelt at betjene og driftssikkerheden har været upåklagelig – og man må jo anerkende, at her går arkitektur og ventilation også i godt spænd, siger en tilfreds pedel fra Nationalparkcenter Thy.

Centret i Nr. Vorupør er på een gang fascinerende arkitektur – og porten til nationalparkens mageløse natur og kulturhistorie, som byder på unikke oplevelser for alle.